FYSIO Balink, Huijsmans & Hagenaars in Etten-Leur

Wilt u snel af van pijn in uw rug, nek of gewrichten? FYSIO Balink, Huijsmans & Hagenaars in Etten-Leur begeleidt en behandelt u in de moderne praktijk in Etten-Leur.

Fysiotherapie voor iedereen
De praktijk van FYSIO Balink, Huijsmans & Hagenaars in Etten-Leur in Etten-Leur bestaat al meer dan 10 jaar. In die tijd hebben we onze behandelingen steeds verder uitgebreid. We bieden een groot aantal therapieën, zoals manuele therapie, bekkentherapie en oncologiefysiotherapie.

We werken samen met plaatselijke huisartsen en omliggende ziekenhuizen. Daarmee garanderen we dat uw behandeling bij ons aansluit bij het behandelplan van andere zorgverleners.

Fysiotherapie en kanker

 

Het Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte. Middels training en oefeningen werken wij aan handhaven of verbeteren van spierkracht en conditie.

Vaatlijden en looptraining

 

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland

HKZ Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

Verzekerd van goede zorg

De praktijk is sinds 2010 HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd, onder begeleiding van Fys'activ. Wij staan garant voor kwalitatief goede zorg. Jaarlijks wordt getoetst of we zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voldoen aan de laatste normen van het kwaliteitsbeleid.

AVANS hogeschool Breda

Stagiairs

De praktijk biedt stagiairs van AVANS hogeschool Breda de mogelijkheid om binnen de praktijk stage te lopen. De stagiair wordt begeleid door medewerkers van de praktijk

SchouderNetwerk West-Brabant

Er zijn veel mensen die schouderklachten hebben in verschillende vormen en gradaties. Op initiatief van Amphia Orthopedie en enkele fysiotherapeuten uit de regio Breda is er een werkgroep opgericht om de kwaliteit te bevorderen van de behandeling van patiënten met schouderklachten.

Met alleen deze werkgroep zijn we er natuurlijk nog niet. Daarom is in september 2015 ook een Schoudernetwerk West-Brabant (SNWB) opgericht voor Breda en omstreken.

klik hier voor meer informatie.

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Fysiotherapie wordt meestal vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Bij een aantal chronische aandoeningen geldt dat de vergoeding vanuit de hoofdverzekering wordt vergoed.

Wij bekijken samen met u welke dekking uw zorgverzekeraar biedt.