De huisregels van de praktijk

In de praktijk van FYSIO Balink, Huijsmans & Hagenaars gelden een aantal huisregels. Lees onderstaande informatie goed door. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Uw eerste bezoek
Bent u nog niet eerder bij FYSIO Balink, Huijsmans & Hagenaars geweest? Meldt u zich dan eerst aan. Dat kan via de receptie, of via het aanmeldformulier.

Na het aanmelden maken we een afspraak. U ontvangt een folder met praktijkinformatie, zoals het huisreglement, de tarieven en informatie over de privacywetgeving “Omgaan met patiëntengegevens”.

De eerste afspraak
Tijdens uw eerste afspraak vragen we u het volgende mee te nemen:

  • Uw verzekeringspasje
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)

Voor uw behandeling reserveren we 30 minuten. Dat is inclusief de verwerking van uw administratieve gegevens.

Afmelden
Het kan altijd een keer gebeuren dat u een afspraak niet kunt nakomen. Wanneer u een afspraak moet afbellen of wijzigen dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven. Bij een latere afmelding zijn wij genoodzaakt de gereserveerde behandeltijd in rekening te brengen.

Badlaken
Wij vragen u bij ieder bezoek een badlaken mee te brengen

Mediquest kwaliteitstoets
Onze praktijk neemt deel aan het project CQ-i. Dit staat voor: continuous quality-index.

CQ-i is een project waarbij de kwaliteit van de praktijk op verschillende onderdelen getoetst wordt. Dit project wordt voor de zorgverzekeraars verzorgd door Mediquest.

Na uw laatste behandeling ontvangt u een enquête per e-mail met het verzoek deze in te vullen en te retourneren.

Vragen?
Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Vul dan het contactformulier in. Op werkdagen wordt u binnen 24 uur teruggebeld.