Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen in Etten-Leur

Wilt u snel af van pijn in uw rug, nek of gewrichten? Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen begeleidt en behandelt u in de moderne praktijk in Etten-Leur.

Fysiotherapie voor iedereen
De praktijk van Fysiotherapie Balink en Huijsmans-Reijnen in Etten-Leur bestaat al meer dan 10 jaar. In die tijd hebben we onze behandelingen steeds verder uitgebreid. We bieden een groot aantal therapieën, zoals manuele therapie, bekkentherapie en oncologiefysiotherapie.

We werken samen met plaatselijke huisartsen en omliggende ziekenhuizen. Daarmee garanderen we dat uw behandeling bij ons aansluit bij het behandelplan van andere zorgverleners.

HKZ Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

Verzekerd van goede zorg

De praktijk is sinds 2010 HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) gecertificeerd, onder begeleiding van Fys'activ. Wij staan garant voor kwalitatief goede zorg. Jaarlijks wordt getoetst of we zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voldoen aan de laatste normen van het kwaliteitsbeleid.

AVANS hogeschool Breda

Stagiairs

De praktijk biedt stagiairs van AVANS hogeschool Breda de mogelijkheid om binnen de praktijk stage te lopen. De stagiair wordt begeleid door medewerkers van de praktijk

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Fysiotherapie wordt meestal vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. Bij een aantal chronische aandoeningen geldt dat de vergoeding vanuit de hoofdverzekering wordt vergoed.

Wij bekijken samen met u welke dekking uw zorgverzekeraar biedt.